Η εταιρεία Ειρήνη Κ.Τσατώβ & Σια Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1973, στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, στο Μενίδι ( Αχαρνές ). Σήμερα στη διοίκηση βρίσκεται η δεύτερη γενιά της οικογένειας. Με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της οικοδομής και των κατασκευών είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας με υλικά υψηλών προδιαγραφών.

Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε μικρή ή μεγάλη παραγγελία.
Επίσης συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου των υλικών και των κατασκευών, παρέχοντας τις πιο μοντέρνες λύσεις για τη δόμηση, τη μόνωση και τη διακόσμηση. 
Σε εμάς θα βρείτε επίσης μια μεγάλη γκάμα υλικών για επισκευές, χρώματα & σιδηρικά, καθώς και δομικά στοιχεία για τον εξοπλισμό του κήπου σας (συντριβάνια , αγάλματα , εκκλησάκια κα  ).

Προσπαθούμε μέσα από καθημερινή έρευνα στην αγορά, να διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές, βοηθώντας τον ιδιώτη, αλλά και τον επαγγελματία να ικανοποιήσει με το χαμηλότερο δυνατό κόστος τις  ανάγκες του και τις επιθυμίες του.

Τέλος, βρισκόμαστε πολύ κοντά στην έξοδο της Αττικής οδού, προσφέροντας εύκολη & γρήγορη πρόσβαση στους πελάτες μας, καθώς και άνετο πάρκινγκ.